Menu

Januari - Februari
Maandag 22 01

Wortelsoep


Kabeljauw met schorseneren, Hollandse saus en puree


Dessert
Dinsdag 23 01

Parmentiersoep


Lasagne bolognaise


Dessert
Donderdag 25 01

Spinaziesoep


Hamburger met rode kool en aardappelen


Dessert
Vrijdag 26 01

Groentensoep


Kip met erwtjes en rijst


Dessert
Maandag 29 01

Knolseldersoep


Wangetjes met veenbessen, bloemkool en peterselieaardappelen


Dessert
Dinsdag 30 01

Tomatensoep


Cordon bleu met prei, venkel en puree


Dessert
Donderdag 01 02

Groentensoep


Vol au vent met champignons, wortels en aardappelen


Dessert
Vrijdag 02 02

Kervelsoep


Penne met ham, witloof, ananas en currysays


Dessert
Maandag 05 02

Pompoensoep


Rundsgehaktballetjes in tomatensaus met spinazie en aardappelen


Dessert
Dinsdag 06 02

Uienvelouté


Kabeljauwbeignets, gratin van broccoli en bloemkool en puree


Dessert
Donderdag 08 02

Gele groentensoep


Kippeboutjes met appelmoes en aardappelen


Dessert
Vrijdag 09 02

Tomatensoep met balletjes


Tartifletta van varkenshaasje met erwtjes en bieslookaardappelen


Dessert
Maandag 19 02

Wintergroentensoep


Visrolletjes met prei en puree


Dessert
Dinsdag 20 02

Bloemkoolsoep


Kipfilet met erwtjes, wortels en gebakken rijst


Dessert
Donderdag 22 02

Wortelsoep


Slavinken met ajuinsaus, rode kool en aardappelen


Dessert
Vrijdag 23 02

Knolseldersoep


Goulash met bloemkool en aardappelen


Dessert
Maandag 26 02

Erwtensoep


Kalkoenschnitzel met schorseneren in Hollandse saus en puree


Dessert
Dinsdag 27 02

Vergeten groentensoep


Spaghetti bolognaise


Dessert
Donderdag







Dessert
Vrijdag







Dessert